Budyń o smaku czekoladowym jest produktem bezglutenowym.
Produkt nie zawiera cukru, sztucznych barwników i smaków.
Idealny produkt dla osób chorych na celiakię oraz dla Wegan.
Budyń doskonale sprawdzi się do deserów i ciast. Posiada kremową, puszystą konsystencję. Smacznie komponuje się z dodatkiem gorących owoców jagodowych.
1. Z 0,5 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
2. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
3. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9%),aromat
Wartość energetyczna: 1392 kJ / 333 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 78,6 g
- w tym cukry: 0,2 g
Białko: 2,2 g
Sól: 0,06 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po ok. 150 g.
Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt bezglutenowy (PL-064-004)
40 g
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.