Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200g Celiko

Znakomite Ciasto biszkoptowe Celiko.
świetnie nadaje się do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.
szybkie i łatwe w przygotowaniu
odpowiednie dla wegan
produkt bezglutenowy (PL-064-025)
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza | w 100 g koncentratu: |
Wartość energetyczna: | 1526 kJ / 365 kcal |
Tłuszcz: | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,0 g |
Węglowodany: | 89 g |
w tym cukry: | 32 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0,01 g |