Gorzka czekolada z ziarnami kakao bez cukru.
Czekolada jest bezglutenowa i zawiera w swoim składzie naturalnie występujące cukry. Słodzona maltitolem.
Wspaniały zamiennik tradycyjnych słodyczy dla osób dbających o linię, jak i bezglutenowców. Ziarno kakao wydobywa z czekolady pełnię smaku gorzkiej czekolady.
Składniki: słodzik (maltitol 42%), miazga kakaowa, masło kakaowe, odtłuszczone kakao, inulina, ziarna kakaowca (6%), emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy). Zawartość kakao min. 54%.
Należy pamiętać, że zbyt duża ilość zjedzonej czekolady może wywołać efekt przeczyszczający.
Informacje dla diabetyków: 1 WW=22g, 1 WBT = 32g wg SGGW.
Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza na 100 g:
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.